Marketing

A marketing a történetek erejével összeköti az embereket és a márkákat, megteremtve az emlékezetes kapcsolatokat. Az ügyfelek szívébe hatolva formálja a sikert és az elköteleződést.

Szolgáltatásaink - ezekben tudunk segíteni!

A Hartaiwerk szolgáltatásai között megtalálod amelyre vállalkozásodnak szüksége van marketing területen. Az offline marketingtől egészen az online marketingig számíthatsz vállalkozásunkra.

Facebook marketing

A Facebook marketing a vállalkozások digitális térben történő sikerének kulcsa lehet. Hatékony tartalmakkal és célcsoportra szabott hirdetésekkel vonzza az ügyfeleket, növeli az elköteleződést és maximalizálja az üzleti eredményeket. Emeld ki a márkád és építs erős kapcsolatokat a közönségeddel a Facebookon a Hartaiwerk segítségével.

Mit tartalmaz a Facebook marketing szolgáltatás?

Google kampánykezelés

A Google Ads kampánykezelés napjainkban a digitális marketing egyik legfontosabb eszköze. Segítségével célcsoportodat pontosan meghatározhatod, így reklámjaidat csak azok láthatják, akik valóban érdeklődnek termékeid vagy szolgáltatásaid iránt. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy költségvetésedet hatékonyan kezeld, hiszen csak akkor fizetsz, ha valaki ténylegesen rákattint a hirdetésedre. A Google Ads kampányokkal egyszerűen mérheted és értékelheted a kampányaid eredményességét, így könnyen nyomon követheted, mely hirdetések hozzák a legjobb eredményeket. Bármilyen méretű vállalkozás számára ideális eszköz a látogatószám, az eladások növelése és a márkaismertség erősítése érdekében."

Mit tartalmaz a Google kampánykezelés szolgáltatás?

Marketing anyagok készítése

A marketing anyagok a hatékony kommunikáció egyik alapja. A Hartaiwerk profi marketing anyagok készítésével segít könnyen feldolgozható és vonzó marketing anyagokat létrehozni, hogy erősítsük a márkaidentitást és elérjük az ügyfeleket. Kreatív és eredményorientált megoldásokkal növeljük a hatékonyságot és sikeresen képviseljük vállalkozásodat mind offline mind online.

marketin anyagok
Mit tartalmaz a marketing anyagok készítése szolgáltatás?

Erre számíthatsz

Néhány dolog a Hartaiwerkről amelyet jó ha tudsz mielőtt velünk kezdesz dolgozni.

Folyamatos képzés

Folyamatos képzéseken veszünk részt, hogy felkészültek, naprakészek legyünk ha marketingről van szó.

Érthetőség

Világosan és érthetően beszélünk a marketingről, sallangmentesen.

Megbízhatóság

Megbízhatóan kezeljük vállalkozásod marketingjét, pont mint a sajátunkat.

0
Social oldal kezelés

Pörgessük fel vállalkozásod

Legyen nyílt és egyenes kommunikációd. 

Ezeket az oldalakat a Hartaiwerk kezeli

Írj üzenetet

Amennyiben kérdésed lenne vagy szükséged van a Hartaiwerk szolgáltatásaira vedd fel velünk a kapcsolatot ezen űrlap kitöltésével.

Általános - Kapcsolatfelvétel - Szolgáltatások

Közösségi média marketing árak

Közösségi média marketing csomagárak havi szinten értendők. Amennyiben nem találod meg a számodra kedvező csomagot vedd fel velünk a kapcsolatot.

Basic

35.000 Forint / hónap
  • Heti 1 darab kreatív poszt közzététele
  • Havi 1 darab kampány indítása
  • Havi 1 óra konzultáció

Pro

95.000 Forint / hónap
  • Heti 3 darab kreatív poszt közzététele
  • Havi 3 darab kampány indítása
  • Havi 1 darab fotózás helyszínen
  • Havi 2 óra konzultáció

Plus

60.000 Forint / hónap
  • Heti 2 darab kreatív poszt közzététele
  • Havi 1 darab kampány indítása
  • Havi 1 óra konzultáció

Gyakran ismételt kérdések

Ezeket a kérdéseket kapjuk meg leggyakrabban. Ezeket csokorba szedtük és megosztjuk itt!

Mi az online marketing, és miért fontos?

Az online marketing az interneten keresztül történő promóciós tevékenységek összességét jelenti, amelyek segítenek elérni és vonzani az online közönséget. Fontos, mert az emberek egyre inkább az interneten keresnek információt és termékeket, így elengedhetetlen az online jelenlét a versenyképességhez akkor is amikor egy vállalkozásnak jól megy. Fontos, hogy jelen legyél a közösségi médiában, fussanak folyamatosan hirdetések és mindig legyenek friss megkereséseid.

Kezelitek a közösségi oldalakat vállalkozásoknak?

Természetesen. Több vállalkozás Facebook oldalát kezeljünk heti szinten. Ezeken posztokat, képeket, videókat teszünk közzé, kezeljük a hirdetéseket. A poszt tervezés egy komplex folyamat ezeket többnyire az ügyféllel havi konzultációk során beszéljük át és ezek az igények szerint készítjük a marketing stratégiát.

Kisvállakozás vagyunk nekünk is van erre szükségünk?

Nektek van a legnagyobb szükségetek rá. Amennyiben új cég vagytok a piacon ki kell építeni egy megfelelő ismertséget. Lehet nektek a legjobb terméketek vagy éppen szolgáltatásotok ha nem tud róla senki. Hatalmas a digitális zaj így megfelelő eszközökkel kell főleg abban az esetben marketinget készíteni amikor a pénz a marketingre alacsony. Több éves tapasztalatunk van a kisvállalkozások marketingjének elkészítésében így biztos vagyok abba, hogy nektek is segíteni tudunk!

Egyáltalán nem tudjuk, hogy működik ez az egész...

Nem vagytok ezzel egyedül. Sőt, sokan azt gondolják, hogy értik a marketinget, csak nincs idejük rá. Egy teljesen ingyenes megbeszélés alkalmával felmérjük az igényeket, tanácsokat adunk és összefoglaljuk mit kellene tenni ahhoz, hogy megfelelő legyen a cégetek marketingje. A megbeszélés után elkészítünk egy ütemtervet az alapján a konkluziók alapján amelyet levontunk a megbeszélés során. Átadunk egy tervet amelyet mi javaslunk számotokra és árajánlattal együtt. Ha szeretnétek akkor csinálhassátok a marketinget magatok, vagy pedig az árajánlat alapján elvégezzük mi a munkát.

Pörgessük fel vállalkozásod

Legyen nyílt és egyenes kommunikációd. 

Lépj most és dolgozzunk együtt!

Amennyiben kérdésed lenne vagy szükséged van a Hartaiwerk szolgáltatásaira vedd fel velünk a kapcsolatot ezen űrlap kitöltésével.

Általános - Kapcsolatfelvétel - Szolgáltatások