Kapcsolat

Kérdésed van?

Amennyiben bármelyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdésed van vedd fel velünk a kapcsolatot.

Általános - Kapcsolatfelvétel - Szolgáltatások

A Hartaiwerk rövid története

Több mint 4 ausztriai reklámügynökségnél eltöltött év után 2020-ban kezdte meg müködését Mosonmagyaróváron, Hartaiwerk Grafika és Reklámtechnika néven. 

Alapítójának, Hartai Balázsnak a feltett szándéka, hogy minden kis és középvállalkozás számára elérhetővé tegye a professzionális grafikai tervezést, reklám, valamint dekorációs kivitelezést.

Hiszünk a folyamatos tanulásban és képzésben ezért Magyarország legjobb helyein képezzük magunkat, hogy a legjobb kiszolgálást nyújtsuk ügyfeleink számára.  

Rész vettünk többek között Brandguide, Alison, YesIam a Designer, Igepa, 3M, BeGe Design, Klikkmarketing, Google képzéseken. 

A folyamatos fejlődés miatt rengeteg írott és videós tartalmat fogyasztunk, házi könyvárunkban kb. 100 könyv található meg amely szorosan kapcsolódik egy reklámügynökséghez. 

2024-től a vállalkozás Hartaiwerk Kft. néven folytatja tevékenységét és szolgálja ki ügyfeleit töretlen lendülettel! 

Pörgessük fel vállalkozásod

A pontos és letisztult megjelenés manapság már elengedhetetlen az üzleti sikerhez. 

Rólunk mondták

Több megbízás után mondhatom, hogy mindig maximálisan elégedettek voltunk. Precíz, pontos és rugalmas cég. Még lesz közös projektünk egész biztosan.
Balogh Tünde
Retek Bisztro
A Hartaiwerk tervezte cégünk, a Cafe Hoffer arculatát és weblapját kezeli Facebook oldalunkat. Rendkívül elégedettek vagyunk az eredménnyel! Balázs igazán kreatív, ötleteivel jócskán megkönnyítette az együttműködést, emellett rugalmasan kezeli elképzeléseinket. Szívesen működnénk együtt vele újra a jövőben! Jó szívvel ajánljuk munkáját mindenkinek!
Bedő Viola
Hoffer Kft.
Rendkívül profi és igényes szakember. A megbízhatóságát és kreativitását több megbízás során bizonyította. Ha precíz és gyors grafikusra van szükséged, Ő az embered!
Stencinger Norbert
JOLA Mosonmagyaróvár