Grafikai tervezés

A grafikai tervezés egy kombinált szakterület, ami képek, formák és színek használatával közvetíti az információkat és az ötleteket így létrehozva egy kommunikációs csatornát a tervező és a néző között. 

Grafikai tervezés szolgáltatások

Szolgáltatásaink kiterjednek az általános grafikai tervezésre, a logó tervezésre és a komplett arculatok megtervezésére. Ezen kívül természetesen készítünk különböző marketing anyagokat igény szerint. Amennyiben nyomdai anyagra van szükséged természetesen ebben is segítségedre lesz a Hartaiwerk.

Arculat tervezés

Az arculat vállalkozásunk arca és személyisége. Logónk, színeink és designunk összehangolása megteremti az egyedi arculatot. Emlékezetessé tesz bennünket a versenytársak között. A következetes megjelenés megerősíti üzenetünket és ügyfélkapcsolatunkat. Profi és összetéveszthetetlen megjelenés minden platformon. Sikeres arculattervezéssel kifejezzük, ki vagyunk és mire törekszünk. Az arculat hűen tükrözi vállalkozásunk esszenciáját, így bizalmat és felismerhetőséget ébreszt ügyfeleinkben. Fontos befektetés a hosszú távú sikerhez, amely a versenytársaktól kitűnő megkülönböztetést tesz lehetővé.

arculat tervezés
Mit tartalmaz az aculattervezési szolgáltatás?

Logó tervezés

A logótervezés kulcsfontosságú a vállalkozás sikeres arculatának kialakításában. Egyszerű, mégis hatásos grafikával hoz létre emlékezetes azonosítót, amely felismerhetővé teszi cégedet. A logó összefoglalja vállalkozásod értékeit és személyiségét, és az ügyfelek számára hitelesíti márkádat. Fontos figyelembe venni a célcsoport igényeit és az alkalmazási területeket. Az időtálló és skálázható megoldások biztosítják a logó hosszú távú hatékonyságát. Kreativitásoddal és szakértelmeddel egyedi logót teremthetsz, ami kiemel az átlagból és hosszú távon meghatározza vállalkozásod sikerét.

logo tervezés
Mit tartalmaz a logó tervezési szolgáltatás?

Marketing anyagok

A marketing anyagok tervezése stratégiai fontosságú az üzleti siker szempontjából. Kreatív design, hatásos üzenetek és célcsoportra szabott megjelenés erősíti a márka vonzerejét. A megfelelő tipográfia, színek és képek kiválasztása kulcsfontosságú. Interaktív és digitális anyagok segítik az elköteleződést és vásárlási döntéseket. Rendszeres frissítések és mérések optimalizálják a hatékonyságot. A minőségi marketing anyagok kiemelnek a versenytársak közül és hozzájárulnak az üzleti növekedéshez.

marketin anyagok
Mit tartalmaz a marketing anyag tervezési szolgáltatás?

Webdesign tervezése

A webdesign készítés a felhasználók igényeire szabott, esztétikus és funkcionális weboldalak tervezését és megvalósítását jelenti, figyelembe véve az UX-t és a reszponzív kialakítást.

webdesign
Mit tartalmaz a webdesign tervezési szolgáltatás?

Nyomdai anyagok tervezése

A print anyagok tervezése kreatív folyamat, amelyben meghatározzuk az üzenetet és a vizuális elemeket, hogy hatásos nyomtatott tartalmakat hozzunk létre, mint pl. plakátok, szórólapok. Igény esetén az elkészült terveket kiváló minőségben tudjuk nyomtatni is.

nyomdai_anyagok
Mit tartalmaz a nyomdai anyagok tervezése szolgáltatás?

Social Media anyagok tervezése

A social média posztok grafikai tervezése látványos és figyelemfelkeltő tartalom előállítását jelenti, mely növeli a felhasználók interakcióját és az üzenet hatékonyságát mind a Facebookon mind pedig Instagramon.

social_media
Mit tartalmaz a social media anyagok tervezése szolgáltatás?

Írj üzenetet

Amennyiben kérdésed lenne vagy szükséged van a Hartaiwerk szolgáltatásaira vedd fel velünk a kapcsolatot ezen űrlap kitöltésével.

Általános - Kapcsolatfelvétel - Szolgáltatások

Minőség és tudás mindenek felett

Közel 10 fajta kurzust végeztünk el az utóbbi 3 évben itthon és külföldön, hogy minden ügyfelünket a lehető legnaprakészebben szolgáljuk ki ha grafikai tervezésről van szó.

10 éves tapasztalat

A Hartaiwerk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a grafikai tervezés területén.

Világmárkák

Volt szerencsénk több világmára kreatívjanak az elkészítése POS témában.

A legkisebb is számít

Mindegy, hogy nagy vagy kicsi vagy megoldást találunk grafikai problémáidra.

0 év
tapasztalat

Pörgessük fel vállalkozásod

A pontos és letisztult megjelenés manapság már elengedhetetlen az üzleti sikerhez. 

Szakmai bejegyzések grafikai témában

Olvass érdekes szakmai tartalmakat a grafikai tervezés világából!