Hartaiwerk

Facebook marketing

Elkészítjük posztjaidat, közzétesszük hirdetéseidet és kezeljük Facebook oldaladat – mindent egy helyen, professzionálisan.

Hartaiwerk

Az alábbi tevékenységeket úgy raktuk össze, hogy Facebook oldalad tökéletesen funkcionáljon.

Grafikákkal tűnj ki a tömegből!

Kreatív grafikusunk lenyűgöző vizuális tartalmakat készít, amelyek megragadják a közönségünk figyelmét és növelik a márkaismertséget.

Szavak, amelyek eladják vállalkozásod!

Tapasztalt szövegírónk figyelemfelkeltő és vonzó szövegeket készít, amelyek növelik a közönségünk elköteleződését és erősítik az üzenetünket.

Jelenlét a közösségi médiában!

Rendszeresen frissítjük Facebook oldaladat érdekes és releváns tartalmakkal, hogy folyamatosan fenntartsuk követőink érdeklődését.

Történetek mozgóképekkel, videókkal!

Videókészítési szolgáltatásainkkal releváns és érthető tartalmakat hozunk létre, amelyek növelik közönségünk bevonódását.

Ne szórd a pénzt feleslegesen!

Stratégiai kampányainkkal célzottan érjük el a potenciális ügyfeleidet, növelve a konverziókat és a megtérülést.

Kik vagyunk mi és miért halgass ránk?

Mi vagyunk a Hartaiwerk Kft. és több mint 5 éve foglalkozunk kis és középvállalkozásoknak grafikai tervezéssel és marketinggel.

Érthetően beszélünk munkánkról, így azt bárki megérti.

Hozzáállásunkkal és felkészültségünkkel szinte bármelyik cégnek tudunk segíteni, amennyiben egy kreatív csapatra van szüksége.

Miért dolgozz velünk?

Kreatívak vagyunk

Te gondolkodj azon, ami a te munkád, mi pedig megoldjuk a vállalkozásod megjelenését az online térben kreatívan.

Felkészültek vagyunk

Több éves tapasztalattal rendelkezünk grafika, marketing és stratégia tervezés területén. Megoldjuk a felmerülő problémákat és a lehető legjobb módon megoldjuk azokat!

Átláthatóak vagyunk

Vállaljuk korábbi munkáinkat, ügyfeleinket. Nem ígérünk fűt és fát, a realitások talaján mozgunk. Munkánk során az is célunk, hogy teljesen átlátható legyen, amit csinálunk.

Megfizethetőek vagyunk

Árazásunk teljesen megfizethető és átlátható. Így a kisebb vállalkozások is megengedhetik maguknak, hogy professzionális csapattal dolgozzanak együtt.

Beszéljünk?

Amennyiben kérdésed van, vagy érdekel a szolgáltatásunk, add meg néhány adatodat, és hamarosan keresni fogunk!

Facebook Marketing Űrlap

Munkafolyamat

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk a kapcsolatot az oldalon található egyszerű űrlap kitöltésével.

Átvilágítás

A kapcsolat felvétel után átvilágítjuk vállalkozásod jelenlegi marketingjét teljesen ingyen. Majd az információk birtokában árajánlatot készítünk neked az igényeid és elképzeléseid alapján

Szerződéskötés

Amennyiben árajánlatunk megfelel, megkötjük a szerződést, és a megbeszélt időben elkezdjük a munkát.

Munkafolyamat

Készítjük a tartalmakat, kezeljük a hirdetéseket, és elvégzünk minden olyan feladatot, amelyet ránk bíztál.

Konzultáció

Minden új hónapot konzultációval kezdünk ahol elmondjuk mit csináltunk és megbeszéljük a következő hónap stratégiai pontjait.

Mit csinálunk amikor dolgozunk?

 1. Elkészítjük a releváns posztnaptárat így tudni fogod mikor mi fog kimenni.

 2. Megcsináljuk a hirdetésekhez tartozó képeket, videókat akár referencia képekből akár liszenszel rendelkező stock képekből. 

 3. Megírjuk a posztokhoz tartozó szövegeket.

 4. Te jóváhagyod a terveket és a megbeszélt időpontokban mi közzé tesszük őket a Facebookon.

 5. Nézzük az eredményeket és ennek tudatában javaslatokat adunk számodra a továbbiakról.

Árazásunk

Minimum 6 hónapra között szerződésekből az első hónap ingyenes!

Árainkat és az adott csomagba tartozó szolgáltatások gyakoriságát az elmúlt öt év tapasztalatai alapján alakítottuk ki. Áraink tájékoztató jellegűek. Minden esetben az előzetes átvilágítás és igények ismeretében adunk fix árat a szolgáltatásra. Minimum szerződési időtartam: 3 hónap.

Basic csomag

45 000 Ft.-
 • Havi 4 darab releváns poszt készítése
 • Havi 1 darab hirdetés kezelése
 • Havi 1 óra konzultáció
 • Havi 1 óra extra grafikai munka

Pro csomag

70 000 Ft.-
 • Havi 8 darab releváns poszt készítése
 • Havi 2 darab hirdetés kezelése
 • Havi 1 óra konzultáció
 • Havi 2 óra extra grafikai munka
LEGNÉPSZERŰBB

Ultimate csomag

100 000 Ft.-
 • Havi 12 darab releváns poszt készítése
 • Havi 3 darab hirdetés kezelése
 • Havi 2 óra konzultáció
 • Havi 3 óra extra grafikai munka

Gyakori kérdések

Áraink a vállalkozásod egyedi igényeihez és a kívánt szolgáltatásokhoz igazodnak. Az oldalon található általános áraink segítenek eldönteni, hogy áraink megfelelnek-e a vállalkozásod számára. Szolgáltatásaink minősége és árazása tökéletes összhangban van, biztosítva a kiváló ár-érték arányt.

Nem ingyenes Canvával és az internetről összegyűjtött képekkel dolgozunk; minden egyes jogtiszta képért fizetünk, amely a szolgáltatásaink részét képezi. Ezen felül dedikált grafikai óradíjat is biztosítunk, amelyet bármire felhasználhatsz, amire csak szükséged van.

Nem! Sajnáljuk, hogy rossz tapasztalataid miatt vegyes érzéseid vannak. Több mint 10 éve foglalkozunk grafikai tervezéssel és több mint 4 éve vagyunk jelen a marketing területén. Soha nem „léptünk le” és hagytuk cserben ügyfeleinket! Erről árulkodik a több száz ügyfelünk akinek nagyon kis része volt elégedetlen velünk.

Az első eredmények általában 2-3 hónapon belül láthatók, de a hosszú távú növekedéshez rendszeres és folyamatos munka szükséges.

A tartalmakat a vállalkozásod profiljához és célközönségéhez igazítjuk, beleértve a promóciókat, híreket, tippeket, grafikai elemeket és videós tartalmakat.

Részletes riportokat készítünk a kampányok teljesítményéről, beleértve az elérést, elköteleződést és a konverziókat. Ezeket rendszeresen megosztjuk veled, hogy nyomon követhesd a fejlődést.

Alapos piackutatást végzünk, hogy pontosan meghatározzuk a vállalkozásod számára legértékesebb célcsoportot. Ezt követően testreszabott stratégiát dolgozunk ki, hogy hatékonyan érjük el őket.

Főként a Facebookra specializálódtunk, de igény szerint más közösségi média platformokon, például Instagramon és Google-on is nyújtunk szolgáltatásokat.

Garantáljuk, hogy minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy elérjük a kitűzött célokat. Rendszeresen egyeztetünk veled, hogy biztosítsuk az elégedettségedet és az eredmények folyamatos javulását.

Szolgáltatásaink személyre szabottak, tapasztalt szakembereink kiváló eredményeket érnek el, és teljes körű marketing megoldásokat kínálunk egy helyen, hogy vállalkozásod növekedjen és sikeres legyen.

Ők már minket választottak

Ezek a vállalkozások már dolgoztak velünk valamilyen projekten.

Döntöttem!

Amennyiben kérdésed van, vagy érdekel a szolgáltatásunk, add meg néhány adatodat, és hamarosan keresni fogunk!

Facebook Marketing Űrlap